Toon menu Toon menu

Rotshuizen Geense Advocaten

Advocatenkantoor met meer dan een website

De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten uit Leeuwarden zien uitmunde kennis van diverse rechtsgebieden en de branches van opdrachtgevers als vanzelfsprekend. Zij kennen het belang van cliënten en weten hoe ze structurele oplossingen kunnen vinden.

Opdrachtgever Rotshuizen Geense Advocaten Leeuwarden
Branche Advocatuur
Periode Sinds 2010
Website www.rgadvocaten.nl

Uitdaging

Betrokkenheid, vertrouwen en verder kijken dan de oppervlakte. Belangrijke kernwoorden voor Rotshuizen Geense Advocaten, ook in de samenwerking met anderen. De opdracht aan Waaks was bezoekers kennis te laten maken met de expertise en de mensen van het kantoor en het web ook in de bedrijfsvoering van waarde te laten zijn.

Aanpak

De samenwerking tussen Rotshuizen Geense en Waaks begon in 2010 door de toenmalige website van een nieuw CMS te voorzien. Sindsdien is de website meerdere malen vernieuwd. Steeds gebleven is de verwevenheid van de verschillende onderdelen van de website: algemene pagina's, informatie over thema's en rechtsgebieden, advocatenpagina's en nieuwsberichten. Naast een intuïtieve navigatie is een goede vindbaarheid in zoekmachines continu een aandachtspunt.

Het ontwerp van de website sluit uiteraard aan bij de huisstijl van het advocatenkantoor. De evolutie van de vormgeving is een gezamenlijk product van Waaks en verschillende ontwerpers die door de jaren heen door de opdrachtgever zijn ingeschakeld. De sfeer wordt medebepaald door beelden van de fotografen Florian Cats en Tryntsje Nauta.

De informatie op de website in drie verschillende talen kan eenvoudig beheerd worden door meerdere medewerkers met verschillende rechten. Hiervoor is gekozen voor een maatwerkoplossing op basis van een framework. Deze maakt het ook mogelijk de website te voorzien van enkele modules die de bedrijfsvoering en communicatie met relaties ondersteunen.

Faillissementenmodule

Op de website worden de verslagen gepubliceerd van de faillissementen waarin één van de advocaten als curator optreedt. Crediteuren kunnen hun vordering online kenbaar maken aan de curator via een online formulier.

Bijzonder is dat de status van het faillissement en de lijst van vorderingen door de curator en faillissementsmedewerkers binnen dit systeem kan worden bijgehouden. Bij de publicatie van nieuwe verslagen en de vereffening van een faillissement worden e-mails en brieven via deze module verstuurd.

Nieuwsbrief

Relaties en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven per branche. Deze nieuwsbrieven worden vanuit het systeem achter de website verstuurd. Bij het samenstellen van een nieuwsbrief kunnen medewerkers een keuze maken uit gerelateerde juridische artikelen die recent op de website zijn gepubliceerd.

Gebruikte diensten en technieken

Resultaten

Meer succesverhalen

Bekijk meer werk

Klaar om het web voor je te laten werken?

Samen vinden we de juiste aanpak