Toon menu Toon menu

Zorghotels Nederland

Stijlvolle en overzichtelijke presentatie van zorghotels

In een tijd van wachtlijsten en stijgende zorgkosten ontdekken steeds meer mensen het zorghotel voor herstel, vakantie of overbrugging van zorg. Zorghotels Nederland biedt een stijlvolle en overzichtelijke weergave van de zorghotels in ons land.

Opdrachtgever Zorghotels Nederland
Branches Gezondheidszorg, webportalen
Periode Sinds 2010
Website www.zorghotels.nl

Uitdaging

Help bij de uitwerking van het concept Zorghotels.nl en ontwerp en bouw vervolgens een stijlvolle website. Zorg dat de presentaties eenvoudig beheerd kunnen worden en zorghotels statistieken en aanvragen kunnen inzien.

Aanpak

Na het uitwerken van het concept in samenwerking met Zorghotels Nederland bouwde Waaks de bijbehorende website. In 2018 is de vormgeving en techniek van de website geheel vernieuwd.

Waaks ontwikkelde voor Zorghotels Nederland een stijlvolle vormgeving, waarbinnen de sfeer vooral wordt gemaakt door de foto's van de hotels. Het ontwerp is geheel responsive gebouwd, rekening houdend met toegankelijkheid voor bezoekers en optimalisatie voor zoekmachines.

De website wordt aangestuurd door een cms waarmee Zorghotels Nederland alle hotelgegevens en teksten zelf kan beheren. De administatie van abonnementen en het opmaken van facturen gebeurt eveneens in dit systeem. Ook zorghotels kunnen inloggen op het besloten deel van de website. Zij vinden hier onder meer hun aanvragen en de statistieken van hun vermelding. De wijze waarop de gegevens van aanvragen worden verwerkt is aangepast op de AVG.

Gebruikte diensten en technieken

Resultaten

Meer succesverhalen

Bekijk meer werk

Klaar om het web voor je te laten werken?

Samen vinden we de juiste aanpak