Toon menu Toon menu

Websites

Effectieve websites

De beste websites zijn aantrekkelijk vormgegeven, gebruiksvriendelijk, helder in woord en beeld en effectief in de breedste zin van het woord. Elke discipline is even bepalend voor het eindresultaat. Sites gemaakt door Waaks worden met aandacht gebouwd. Van grafisch ontwerp tot de code onder de motorkap. Van tekst tot optimalisatie voor zoekmachines.

Webdesign en webontwikkeling

Het ontwerp van je website moet vanzelfsprekend goed aansluiten bij je 'corporate identity'. Het effect van je website is daarnaast afhankelijk van de presentatie. Hoe eenvoudig en overtuigend is je site? Is bij de vormgeving rekening gehouden met mobiele apparaten zoals smartphones?

Bij de ontwikkeling van websites staat bij Waaks zowel de opdrachtgever als de bezoeker centraal. Een professionele en effectieve website is een cruciaal hulpmiddel bij het creƫren van groei en tevreden klanten. Tijdens de bouw wordt uiteraard ook aan optimalisatie voor zoekmachines gedacht.

Contentmanagement en e-commerce

We laten opdrachtgevers met eenvoudige systemen zelf volledig de inhoud van hun websites beheren. Een website is immers geen doel op zich, maar een stuk gereedschap om zakelijke doelstellingen na te streven.

De krachtige techniek onder onze websites maakt het daarnaast mogelijk om deze waar nodig uit te breiden met extra functies voor bezoekers en de beheerder. Denk bijvoorbeeld aan een weblog, webshop met afrekenmogelijkheid, online rekenmodule, e-mailmarketing of een geavanceerde klantenomgeving. Alles kan.

Zakelijke webhosting

Om websites goed te laten presteren, zorgen we ervoor dat deze worden gehost op betrouwbare servers met snelle verbindingen naar het internet. Doordat we je website en bedrijf goed kennen, kunnen we de beste support leveren en nemen we technische vragen gelijk uit handen. Je website is optimaal bereikbaar.

Vormgeving

Webdesign die indruk maakt. Modern vormgegeven websites die perfect aansluit bij de bestaande of nieuwe huisstijl.

Frontend webontwikkeling

Bouw van het gewenste ontwerp in HTML en CSS. Volledig responsive voor een goede ervaring op ieder apparaat.

Contentmanagement

Beheer zelf webteksten en andere informatie op je site met een open source cms of beheersysteem op maat.

Zoekmachineoptimalisatie

Door de code, snelheid, opmaak en teksten te optimaliseren voor zoekmachines wordt je website beter gevonden in Google.

E-commerce

Webshops, online betalingen en het koppelen van systemen. Waaks helpt je bedrijf groeien met behulp van e-business.

Hosting en domeinregistratie

We maken je websites optimaal bereikbaar. Met kennis van je website en bedrijf kunnen we de beste support leveren.

Succesverhalen

Klaar om het web voor je te laten werken?

Samen vinden we de juiste aanpak