Toon menu Toon menu

ICTWaarborg

Websites en een extranet voor de online dienstverlening

Brancheorganisatie ICTWaarborg ondersteunt ruim 1.300 aangesloten bedrijven met advies, inspirerende sessies en netwerkevents. Deelnemers profiteren hiernaast onder meer van juridische documenten en relevante branche-informatie.

Opdrachtgever Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg
Branches ICT, brancheorganisatie
Periode Sinds 2009
Website ictwaarborg.nl

Uitdaging

Het web neemt bij ICTWaarborg een belangrijke plek in. Behalve de algemene website zijn er bedrijvenportalen per vakgebied en themawebsites rondom diensten en evenementen. Het wordt ook ingezet voor het onderhouden van relaties en online dienstverlening aan de aangesloten bedrijven.

Aanpak

Sinds 2009 helpt Waaks bij de online activiteiten van ICTWaarborg middels advies en technische oplossingen.

Waaks ontwikkelde en beheert een webapplicatie waarin de administratie van deelnemers, het gebruik van diensten en de bezoekersregistratie van evenementen wordt gecombineerd met CRM. Via het extranet kan tevens een aantal websites worden beheerd. Om informatie uit het extranet te kunnen gebruiken op sites die werken met WordPress is een API ontwikkeld.

Ook deelnemers en partners hebben toegang tot de besloten omgeving van ICTWaarborg. Zij vinden hier onder andere online diensten, evenementen, promotiemateriaal en juridische documenten.

Gebruikte diensten en technieken

Samenwerking

Het merendeel van de vormgeving voor ICTWaarborg wordt verzorgd door Dirk Jan Haarsma. Voor websites op basis van WordPress werken we samen met Leobite.

Resultaten

Meer succesverhalen

Bekijk meer werk

Klaar om het web voor je te laten werken?

Samen vinden we de juiste aanpak